пʼятниця, 20 січня 2017 р.

*

Сьогоднішнє просинання трошки мені нагадало Ляйпциг. З усіх 10 ночівлей, які ми мали у різних містах Німеччини, Ляйпциг була найнекомфортнішою. Було трохи зимно. Ми спали підлозі з ламінату, усі 9 в одній невеликій кімнаті. І то було в тій знаменитій ляйпцизькій церкві. В одному з парафіяльних приміщень.
В Ляйпцигу було, звичайно, класно. І денна екскурсія і похід нічним містом.. Хоч ми може й спали 2 години, решту ми доспали в бусику в дорозі до Берліна.
Не знаю, може пригадалося тому що нині в кімнаті було дуже холодно.

*

Моя шефова Марічка приїхала з Лівану. Розповідає, що багато місцевих християн підтримують Башара Ассада. Чому? Тому що він позиціонує себе як захисник християн. Чи ми про це щось знаємо?
Ми волаємо "Смерть Башару Ассаду", тому що так говорить вся західна преса. І немає навіть натяку на якусь іншу позицію. Це мені нагадує реакцію москалів на "Правий сектор".

Ще одне. Всі великі медіа США якось тупо ігнорують інавгурацію Трампа. Але людей до Вашингтона всеодно приїхало багато. І ці, хто приїхав, кажуть: "Саме ми і є Америка. Та середня Америка." Хіба ці медіа ще більше не відсторонюються таким чином від середньостатистичного американця? Таких собі типових Сімпсонів?

Треба думати своїми мізками, а не бездумно сприймати те, що нам диктують ЗМІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар